Zomeractie

Ervaar jij tijdens het zwemmen, vliegen of op vakantie ook meer last van beslagen bril of droge/geïrriteerde ogen door je lenzen? Maar vind je ooglaseren spannend en is de behandeling voor jou onbekend? Wij stellen je graag gerust. De oogartsen van Ooglaseren Zonnestraal hebben meer dan 20 jaar ervaring en onze cliëntadviseurs staan klaar om jouw vragen te beantwoorden. De uiteindelijke keuze voor een behandeling is aan jou!

Zomeractie: gratis uitgebreid vooronderzoek (t.w.v. € 100,-) in de maand juli en augustus 2018. 

Bel nu 088 877 77 78 voor het plannen van een vooronderzoek.

Liever een snelle Quickscan plannen? Ga dan naar het online afspraakformulier.

Uitgebreid Vooronderzoek

Voordat je een ooglaser of lensbehandeling ondergaat, doorloopt je meerdere stappen om na te gaan of jouw ogen geschikt zijn voor een bril- of lensvervangende behandeling. Jouw ogen worden onderzocht zodat je weet welke behandeling mogelijk is. Tijdens dit onderzoek nemen wij ruim de tijd voor jou en wordt je zowel door een optometrist als een oogarts grondig onderzocht. Hierna kun je de verschillende mogelijkheden goed afwegen en samen met de oogarts de juiste keuze maken voor jouw ooglaser- of lensbehandeling.
Zeilen

Korting via de Zorgverzekeraar

Ooglaseren Zonnestraal biedt in samenwerking met verschillende zorgverzekeraars kortingen aan voor laserbehandelingen en brilvervangende lensimplantaties. Deze zijn van toepassing voor verzekerden die geen recht hebben op vergoeding van deze behandelingen uit de basisverzekering*. Informeer bij jouw zorgverzekeraar voor meer informatie of bel met onze cliëntadviseurs via 088 877 77 78.

  • Avero
  • CZ
  • Interpolis
  • Nationale Nederlanden
  • Ohra
  • OZF
  • ProLife
  • PZP (Politie Zorg Polis)
  • Zilveren Kruis (met aanvullende verzekering)
  • Zorg en Zekerheid (met aanvullende verzekering)

* Vraag de specialist tijdens jouw uitgebreide vooronderzoek of je voldoet aan de medische voorwaarden om hiervoor in aanmerking te komen.
** Voor uitgebreide informatie over de prijzen van specifieke ooglaser- en lensbehandelingen, ga dan naar de Prijzen pagina.

9
locaties
20
jaar ervaring
45
oogartsen

Ervaringsverhaal (Fitness) model Nochtli

"Never imagined I could be so happy with such a small difference.. seeing the world on the bright side today!" In 2017 was het internationale (fitness)model Nochtli Peralta Alvarez bij ons voor een Femto-LASIK ooglaserbehandeling. Zij maakte hierover een leuke, informatieve vlog op YouTube waarin ze meer vertelt over de behandeling en haar positieve ervaring *klik op foto voor de YouTube link*.
Nochtli2

Twijfel/vragen/opmerkingen?

Denk jij dat jouw bril/contactlenssterkte teveel afwijkt? Of heb jij andere redenen om te twijfelen of je wel in aanmerking komt voor een ooglaser- of lensbehandeling? Lees dan de voorwaarden op onze pagina 'Ben ik geschikt?'. Ook staan onze cliëntadviseurs klaar om jouw vragen te bantwoorden. Bel gerust op maandag t/m vrijdag tussen 8:00 - 17:00 uur voor meer informatie.

088 - 877 77 78 / infolasercentrum@oogziekenhuiszonnestraal.nl

Slideshowbg2
naar boven