Veelgestelde vragen

Heeft u vragen over ooglaseren of lensbehandeling? Hieronder kunt u antwoorden op de veelgestelde vragen vinden. Wanneer uw vraag niet te vinden is of het antwoord nog niet voldoende is, kunt u contact opnemen met onze cliëntadviseurs via 088 877 77 78.

Algemene vragen

  • Deze scan duurt ongeveer 20 minuten. De optometrist of TOA (Technisch Oogheelkundig Assistent) verricht verschillende metingen van het oog, zoals bijv. de dikte van het hoornvlies, de diepte van de voorste oogkamer en een analyse van de kromming van de voor- en achterkant van het hoornvlies. Na dit onderzoek kunnen wij aangeven of u geschikt bent voor een ooglaser- of lensbehandeling. Maak via het online formulier vrijblijvend een afspraak voor een gratis QuickScan. 

  • Wanneer u oogdruppels nodig heeft, is het belangrijk dat u deze goed zelf kunt toedienen. Deze oogdruppels zijn onder andere bedoeld ter bevordering van de genezing en om infecties en ontstekingen te voorkomen. Op deze pagina geven wij u informatie over oogdruppelen. Zo vindt u hier een instructievideo en kunt u lezen over beschikbare hulpmiddelen bij oogdruppelen.

  • Lees op de pagina Ben ik geschikt? aan welke algemene voorwaarden u moet voldoen om in aanmerking te komen voor een ooglaser- of lensbehandeling. Als u volgens deze voorwaarden in aanmerking komt kunt u een afspraak maken voor een QuickScan. Met behulp van de QuickScan weet u binnen 20 minuten of uw ogen geschikt zijn voor een ooglaser- of lensbehandelig. Onze specialisten adviseren u welke behandeling in uw geval het beste is. 

Vragen over een ooglaserbehandeling

  • Een ooglaserbehandeling is een zeer veilige ingreep. Dankzij onze gekwalificeerde oogartsen en diverse protocollen om de veiligheid te garanderen, hebben wij sinds 2012 inmiddels als duizenden cliënten naar tevredenheid behandeld. Op de pagina Veiligheid leest u hier meer over. 

Vragen over een lensbehandeling

  • Een lensbehandeling is een zeer veilige en betrouwbare behandeling. Dankzij onze gekwalificeerde oogartsen en diverse protocollen om de veiligheid te garanderen, hebben wij sinds 2012 inmiddels als duizenden cliënten naar tevredenheid behandeld. Op de pagina Veiligheid leest u hier meer over. 

naar boven