Onze apparatuur

Ooglaseren Zonnestraal maakt voor haar ooglaserbehandelingen gebruik van de WAVELIGHT® Refractive Suite. Dit platform beschikt over een geïntegreerde Excimer en Femtosecond laser, namelijk de WAVELIGHT® EX500 Excimer Laser en de WAVELIGHT® FS200 Femtosecond Laser.

Refractive suite alcon

Alcon Wavelight is marktleider op het gebied van behandeltijden voor zowel de excimer, als de femtosecond technologie. Dit houdt in dat u de snelst mogelijke behandeling krijgt, wat resulteert in meer comfort en een kortere hersteltijd. 

Ooglaseren zonnestraal wavelight

Wavelight Refractive Suite

​Het platform is gekoppeld aan het zogenaamde WaveNet™, een geïntegreerd computernetwerk waarin de diagnostische data naadloos door de WAVELIGHT® EX500 excimer laser en de WAVELIGHT® FS200 femtosecond laser wordt overgenomen. De WAVELIGHT® Refractive Suite: de kortste behandeltijden en de beste resultaten.

De diagnostische apparatuur, de WAVELIGHT® Analyser, Topolyser Vario en Oculiser II, maakt deel uit van het WaveNet™, waarmee de WAVELIGHT® Refractive Suite de beste behandeling op basis van uw ogen en persoonlijke wensen kan verrichten. Veiligheid en het best mogelijke resultaat staat hierbij voorop.

Ooglaseren zonnestraal wavelight ex500

WAVELIGHT® EX500 Excimer Laser
De WAVELIGHT® EX500 laser is de snelste excimer laser ter wereld met behandeltijden van 1,4 seconden per Dioptrie. Daarnaast beschikt het systeem over een 1050 Hz eye tracker, die de positie van uw ogen per 2 miliseconden herkent en hierop de behandeling afstemt, waardoor veiligheid en zichtresultaat optimaal is.  

WAVELIGHT® FS200 Femtosecond Laser
The WAVELIGHT® FS200 laser maakt een Lasik-flapje in slechts zes seconden. Hiermee is het de snelste femtosecond laser ter wereld. De focus ligt op precisie; het uitgebalanceerde controlemechanisme van de laser zorgt ervoor dat iedere welving van het hoornvlies meegenomen wordt in het maken van het flapje. Dit draagt bij aan een hoge mate van consistentie en precisie en daarmee staat veiligheid voorop.

Heeft u vragen naar aanleiding van deze informatie of wilt u een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact op via 088 877 77 78. U kunt ook direct een afspraak inplannen via onderstaande button. 

naar boven