Over Ooglaseren Zonnestraal

Ooglaseren Zonnestraal is een onderdeel van Oogziekenhuis Zonnestraal, een oogheelkundig ziekenhuis in Nederland met 9 locaties en 45 oogartsen. Innovatie en kwaliteit, zowel op medisch vlak als in het contact met onze patiënten zijn buitengewoon belangrijk om te zorgen dat de patiënt wordt voorzien van de beste zorg. Oogziekenhuis Zonnestraal levert met toewijding oogheelkundige zorg aan jong en oud.

Ooglaseren en Lenzen
Er zijn diverse redenen waarom er door iemand wordt gezocht naar een vervanging voor het dragen van een bril of lenzen. De verwachtingen en wensen zijn essentieel bij het vinden van de juiste oplossing. Op het gebied van ooglaseren en kunstlenzen heeft Ooglaseren Zonnestraal een uitstekend expertisecentrum waar met kennis van de laatste innovaties, deskundige ervaring en de juiste behandeling veel mensen geholpen zijn. De specialisten van Ooglaseren Zonnestraal behandelen alle vormen van deze refractiechirurgie en doen dit al jaren naar volle tevredenheid. 

Moderne apparatuur
Bij Ooglaseren Zonnestraal maken we gebruik van moderne apparatuur die getest zijn op de beste werking en het hoogst haalbare resultaat voor de patiënt. Deze apparatuur wordt continu voorzien van de laatste soft-en hardware updates met aanpassingen n.a.v. de laatste ontwikkelingen. 

Wilt u meer weten over de verzekerde oogzorg die Oogziekenhuis Zonnestraal biedt? Ga dan naar www.oogziekenhuiszonnestraal.nl.

Heeft u vragen of wilt u afspraak maken? Neem dan telefonisch contact op met onze cliëntadviseurs via 088 877 77 78 of plan direct een afspraak via onderstaande button. 

9
locaties
20
jaar ervaring
45
oogartsen
naar boven