Ooglaserbehandeling

Een ooglaserbehandeling is een zeer veilige methode om uw oogsterkte te optimaliseren. Er zijn verschillende ooglaserbehandelingen om de sterkte-afwijking van uw ogen te corrigeren waardoor u geen bril of lenzen meer nodig heeft. Welke ooglaserbehandeling voor u het meest geschikt is, blijkt uit een uitgebreid vooronderzoek.

Op deze pagina kunt u meer lezen over de Femto-LASIK, LASEK/PRK of Trans/PRK behandeling. Uw oogarts geeft u een persoonlijk advies afgestemd op uw wensen en levensstijl. U ontvangt alle informatie, waarna u een weloverwogen keuze kunt maken.
Jeroen

Blijvend effect

Zonder bril of lenzen
Wat gebeurt er precies als uw ogen worden gelaserd? Met een ooglaserbehandeling wordt de vorm (kromming) van het hoornvlies veranderd om een juiste lichtbreking te krijgen zodat u zonder corrigerende middelen (bril of contactlenzen) kunt zien.

Ooglaseren Zonnestraal kiest voor Femto-LASIK, LASEK/PRK of Trans/PRK
Wereldwijd zijn er sinds 1991 al meer dan 30 miljoen Femto-LASIK ooglaserbehandelingen verricht. Naar Femto-LASIK, LASEK/PRK en Trans/PRK ooglaserbehandelingen wordt al decennia lang onderzoek gedaan. Ooglaseren Zonnestraal kiest daarom bewust voor deze behandelingen omdat zij wetenschappelijk onderbouwd, betrouwbaar en veilig zijn. 

Blijvend effect ooglaserbehandelingen
Het effect van een ooglaserbehandeling is blijvend. Een ooglaserbehandeling heeft echter geen effect op normale verouderingsprocessen van het oog of op het ontstaan van eventuele andere oogaandoeningen.   

Jongeren header

Wanneer is uw ooglaserbehandeling geslaagd?

Optimaal resultaat
Het type behandeling dat wordt uitgevoerd is van invloed op de nauwkeurigheid en voorspelbaarheid van het te verwachten resultaat. Een ooglaserbehandeling wordt over het algemeen als geslaagd beschouwd als de uitkomst ligt tussen de -0.50 D en +0.50 D. Wanneer een behandeling geslaagd is ligt ook aan uw eigen wensen en kritische blik; wat verwacht u van uw zicht en wanneer zou u ontevreden zijn over het resultaat? Wij doen ons uiterste best voor iedere cliënt het hoogste resultaat te bereiken. Na de behandeling en controles zult u hopelijk tevreden zonder bril of lenzen door het leven gaan.

Nabehandelingen zijn mogelijk
Incidenteel kan het voorkomen dat het gewenste resultaat na de behandeling niet bereikt wordt. Onze specialistische oogartsen kunnen niet met 100% zekerheid voorspellen wat het eindresultaat wordt. Het is mogelijk met een nabehandeling het resultaat te optimaliseren, afhankelijk van de sterkte en het type behandeling.

Behandelingen en Tarieven

Wilt u meer weten over de verschillende ooglaserbehandelingen? Lees hier meer over:

Femto-LASIK
LASEK/PRK
Trans/PRK
Tarieven Ooglaseren

Contact/Maak een afspraak

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Neem dan contact op met onze cliëntadviseurs via 088 877 77 78 of plan zelf een een afspraak in via onderstaande button. 

naar boven