Najaarsactie

Heb je in het najaar (meer) last van beslagen bril of droge/geïrriteerde ogen door je lenzen? Maar vind je ooglaseren spannend en is de behandeling voor jou onbekend? Wij stellen je graag gerust. De oogartsen van Ooglaseren Zonnestraal hebben meer dan 20 jaar ervaring en onze cliëntadviseurs staan klaar om jouw vragen te beantwoorden. De uiteindelijke keuze voor een behandeling is aan jou!

Najaarsactie: gratis uitgebreid vooronderzoek (t.w.v. € 100,-) in de maand november en december 2017. 

Bel nu 088 877 77 78 voor het plannen van een vooronderzoek.

Liever een Quickscan plannen? Ga dan naar het online afspraakformulier.
 

Uitgebreid Vooronderzoek

Voordat u een ooglaser of lensbehandeling ondergaat, doorloopt u meerdere stappen om na te gaan of uw ogen geschikt zijn voor een bril- of lensvervangende behandeling. Uw ogen worden onderzocht zodat u weet welke behandeling voor u mogelijk is. Tijdens dit onderzoek nemen wij ruim de tijd voor u en wordt u zowel door een optometrist als een oogarts grondig onderzocht. Hierna kunt u de verschillende mogelijkheden goed afwegen en samen met de oogarts de juiste keuze maken voor uw ooglaser- of lensbehandeling.
Amanda dalbjorn 258807

Korting via uw Zorgverzekeraar

Ooglaseren Zonnestraal biedt in samenwerking met verschillende zorgverzekeraars kortingen aan voor laserbehandelingen en brilvervangende lensimplantaties. Deze zijn van toepassing voor verzekerden die geen recht hebben op vergoeding van deze behandelingen uit de basisverzekering*. Informeer bij uw zorgverzekeraar voor meer informatie of bel met onze cliëntadviseurs via 088 877 77 78.

  • Avero
  • CZ
  • Interpolis
  • Nationale Nederlanden
  • Ohra
  • OZF
  • ProLife
  • PZP (Politie Zorg Polis)
  • Zilveren Kruis (met aanvullende verzekering)
  • Zorg en Zekerheid (met aanvullende verzekering)

* Vraag uw specialist tijdens uw uitgebreide vooronderzoek of u voldoet aan de medische voorwaarden om hiervoor in aanmerking te komen.
** Voor uitgebreide informatie over de prijzen van specifieke ooglaser- en lensbehandelingen, ga dan naar de Prijzen pagina.

Ervaringsverhaal (Fitness) model Nochtli

"Never imagined I could be so happy with such a small difference.. seeing the world on the bright side today!" In oktober 2017 was het internationale (fitness)model Nochtli Peralta Alvarez bij ons voor een Femto-LASIK ooglaserbehandeling. Zij maakte hierover een leuke, informatieve vlog op YouTube waarin ze meer vertelt over de behandeling en haar ervaring. Goed om te horen dat ze weer kan genieten zonder bril!
Knipsel3

Twijfel/vragen/opmerkingen?

Denk jij dat jouw bril/contactlenssterkte teveel afwijkt? Of heb jij andere redenen om te twijfelen of je wel in aanmerking komt voor een ooglaser- of lensbehandeling? Lees dan de voorwaarden op onze pagina 'Ben ik geschikt?'. Ook staan onze cliëntadviseurs klaar om jouw vragen te bantwoorden. Bel gerust op maandag t/m vrijdag tussen 8:00 - 17:00 uur voor meer informatie.

088 - 877 77 78 / infolasercentrum@oogziekenhuiszonnestraal.nl

9
locaties
20
jaar ervaring
45
oogartsen
naar boven