Lensbehandeling

Het kan zijn dat een lenswissel (RLE) of een lensimplantaat (PIOL) een betere oplossing voor u is dan een ooglaserbehandeling. Bijvoorbeeld wanneer u een hogere sterkte-afwijking heeft die niet met ooglaseren behandeld kan worden of wanneer u rond de 50 jaar bent. Ooglaseren Zonnestraal biedt u een ruime keuze uit hoogwaardige kwaliteitslenzen. 

De beste oplossing voor ú

Na een uitgebreid vooronderzoek op één van de locaties van Ooglaseren Zonnestraal kunnen onze gespecialiseerde oogartsen precies bepalen welke behandeling en welke brilvervangende kunstlenzen het beste bij uw situatie passen en aansluiten bij uw wensen. 

Voor lensbehandelingen zijn een aantal voorwaarden:

  • U bent ouder dan 18 jaar.
  • Uw bril/contactlenssterkte is minimaal één jaar stabiel.
  • U bent niet zwanger of net bevallen en uw sterkte is na het geven van borstvoeding al een jaar stabiel.
Vrouw

‘Heldere’ kijk op de wereld - cliënt aan het woord

Kirsten Verhoef (55 jaar)
“Bij mijn eerste afspraak had ik direct een goed gevoel. Al mijn vragen werden op een prettige en duidelijke manier beantwoord. Toen na het uitgebreide onderzoek bleek dat een lensvervangende behandeling voor mij de beste oplossing was, heb ik niet getwijfeld. Ik werd goed geïnformeerd over wat ik als resultaat kon verwachten van de behandeling. Vlak voor de behandeling vond ik het best spannend, maar ik was goed voorbereid. Alles ging voorspoedig en tijdens de behandeling voelde ik alleen wat druk op mijn oogbol. De behandeling viel me achteraf erg mee en na de eerste controle mocht ik direct naar huis. De ochtend na de behandeling mocht ik het beschermende kapje van mijn oog afhalen en had ik al na een paar uur scherp zicht! Na twee weken werd het andere oog behandeld. Ik heb nu een ‘heldere’ kijk op de wereld zonder gedoe met contactlenzen of bril. Ik kan het iedereen aanraden!“

Behandelingen en tarieven

Wilt u meer weten over de verschillende lensbehandelingen? Lees hier meer over:

Lenswissel (RLE)
Lensimplantaat (PIOL)
Tarieven Lenzen

Contact/Maak een afspraak

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Neem dan contact op met onze cliëntadviseurs via 088 877 77 78 of plan zelf een een afspraak in via onderstaande button. 

naar boven