Beoordelingen

Benieuwd hoe anderen een ooglaser- of lensbehandeling hebben ervaren bij Ooglaseren Zonnestraal?
Lees hieronder verschillende reviews en waarderingen.

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Neem dan contact op met onze cliëntadviseurs via 088 877 77 78 of maak plan een afspraak via onderstaande button. 

“Ooglaserbehandeling”

2018-01-04 | Dhr. A. N.

9

"Nu ook de 3-maandcontrole met succes is voltooid, wil ik graag het volgende kwijt aan de oogarts die mij behandelde: 

Ik ben u eeuwig dankbaar voor uw uiterst zorgvuldige onderzoek waaruit u tot mijn grote vreugde met overtuiging opmaakte dat een laserbehandeling voor mij wel degelijk mogelijk is in tegenstelling tot een tweetal negatieve uitkomsten bij andere klinieken. Ik heb de door u uitgevoerde operatie ervaren als een waar life-changing moment. U heeft een wonderlijk beroep, ik ben zo blij u als specialist te hebben getroffen en die beslissing is - zonder aarzeling - mijn beste beslissing van heel 2017!

Uw geweldig professionele team komt uiteraard ook veel lof toe en ik wens u allen veel succes om ook in dit nieuwe jaar velen hetzelfde geluk te bezorgen."

“Ooglaserbehandeling”

2017-01-17 | Dhr. S. Wigchert (39 jaar)

9

Jarenlang kon ik zonder bril, maar op een gegeven moment ontkwam ik er niet meer aan. De bril werd een noodzakelijk kwaad. Eerst door de week op mijn werk en later moest ik de bril ook in het weekend op. Deed ik dit niet, dan kreeg ik last van hoofdpijn boven mijn ogen. Door de toename in afhankelijkheid, heb ik de keuze gemaakt om mijn ogen te laten laseren.

Omdat ik de bril steeds meer als belemmering voelde, heb ik een QuickScan en een uitgebreid vooronderzoek laten verrichten. Hierdoor wist ik zeker dat ik geschikt was om mijn ogen te laten laseren. Ik heb een laserbehandeling gehad met de ‘flap’. De behandeling zelf is mij reuze meegevallen. De ogen waren ongeveer 6 uur pijnlijk. Gelukkig had ik goede verzorging en werden mijn ogen tijdig gedruppeld. Daarna ging het heel herstel heel snel. Ik had eigenlijk nergens last van. Zelfs niet van droge ogen. Soms druppelde ik wel extra, maar dat was omdat het lekker voelde. Na 4 à 5 maanden was ik volledig hersteld.

Ik kan iedereen aanraden om een laserbehandeling te laten verrichten bij Ooglaseren Zonnestraal, omdat het een echt kwaliteitsziekenhuis is.

“Ooglaserbehandeling”

2016-07-12 | Mevr. A. Michielsen (31 jaar)

9

Mijn afwijking was redelijk groot (-5) en ik droeg al sinds mijn 10e een bril of lenzen. De laatste jaren droeg ik vooral lenzen, en omdat ik zo gewend geraakt was aan de vrijheid die dat geeft ervoer ik het dragen van een bril als steeds vervelender. Maar ik werk voornamelijk achter de computer, en ik merkte dat ik steeds sneller last kreeg van droge ogen. Ook om mij heen zag ik collega’s die wat ouder waren die hun lenzen niet meer konden verdragen. Reden dus om na te denken over alternatieven!
Toen heb ik bij Ooglaseren Zonnestraal een QuickScan ingepland, en het heeft daarna nog een half jaar geduurd voordat ik uiteindelijk de afspraak heb gemaakt voor het vooronderzoek en de operatie.

Ik was wel blij dat me duidelijk uit was gelegd wat me te wachten stond in de week na de operatie, het was namelijk echt niet prettig om mijn ogen open te doen (voelt alsof er veel zand in zit en al het licht is te fel), en mijn zicht werd de eerste paar dagen steeds wat slechter. Maar na de derde dag werd beide steeds beter! Ik had er ook voor gezorgd dat ik luisterboeken had zodat ik wat te doen had. Wel echt een aanrader om ervoor te zorgen dat iemand boodschappen voor je doet, en kookt, dit kan je moeilijk zelf.

“Lenswissel (RLE)”

2016-04-04 | Mevr. K. Verhoef (55 jaar)

8.5

“Bij mijn eerste afspraak had ik direct een goed gevoel. Al mijn vragen werden op een prettige en duidelijke manier beantwoord. Toen na het uitgebreide onderzoek bleek dat een lensvervangende behandeling voor mij de beste oplossing was, heb ik niet getwijfeld. Ik werd goed geïnformeerd over wat ik als resultaat kon verwachten van de behandeling. Vlak voor de behandeling vond ik het best spannend, maar ik was goed voorbereid. Alles ging voorspoedig en tijdens de behandeling voelde ik alleen wat druk op mijn oogbol. De behandeling viel me achteraf erg mee en na de eerste controle mocht ik direct naar huis. De ochtend na de behandeling mocht ik het beschermende kapje van mijn oog afhalen en had ik al na een paar uur scherp zicht! Na twee weken werd het andere oog behandeld. Ik heb nu een ‘heldere’ kijk op de wereld zonder gedoe met contactlenzen of bril. Ik kan het iedereen aanraden!“

naar boven