Quickscandag 18 november 2017

Binnen 20 minuten weten of u geschikt bent voor een ooglaserbehandeling? Kom dan naar onze QuickScandag op zaterdag 18 november voor een gratis en vrijblijvende QuickScan door onze specialisten!

Wat is een QuickScan?

Een Quickscan is een snelle manier om erachter te komen of uw ogen geschikt zijn voor een ooglaserbehandeling. Deze (gratis en geheel vrijblijvende) scan duurt ongeveer 20 minuten. De optometrist of TOA (Technisch Oogheelkundig Assistent) verricht verschillende metingen van het oog, zoals bijvoorbeeld de dikte van het hoornvlies, de diepte van de voorste oogkamer en een analyse van de kromming van de voor- en achterkant van het hoornvlies. Als uit dit onderzoek blijkt dat uw ogen geschikt zijn kunt u een afspraak maken voor een uitgebreid vooronderzoek. Lees op de pagina Vooronderzoek meer over.... 

Eric ward 279502

Kom naar de Quickscandag

Op zaterdag 18 november wordt er in onze vestiging Amersfoort weer een Quickscandag georganiseerd. U bent van harte welkom! Plan zelf een afspraak in via ons afspraakformulier of bel met onze cliëntadviseurs 088 877 77 78.

Wilt u alvast meer informatie voordat u uw afspraak heeft? Lees dan op de pagina Ben ik geschikt? of u in aanmerking komt voor een ooglaserbehandeling.

Wilt u weten hoe anderen hun behandeling hebben ervaren bij Ooglaseren Zonnestraal? Lees dan ook eens onze pagina met Beoordelingen voor uitgebreide reviews. 

naar boven